Tenten Rex “Lasse”

Heipsistä!

Mun lapsoset on huamenna 9 viikkoo vanhoi, ja elämä täällä meillä on alkanu huisin ihkusti ton Lassen kanssa. Tos on pönötyskuva Lassest vähä ennensku se muutti kotii.

Lasse on aikas välkky ja oppivainen poika. Se oppi jo tokana päivänä oman nimensä, ja etku matte kutsuu nimellä, nii kandee tulla luo. Samoten se hokas nopsaa kans, ett minne pitää mennä ku on pissahätä. Se niiko juaksee sisäpihan ovelle, nii matte päästää sitte sen ulos tarpeille. Tietenski sillä tulee vahinkoi sisällekki, mutt tosi vähä.

Käytii metsälenkil, ja Lasse tykkäs, ett soli tosi kiva paikka.

Lasse on tosi kova möykkäämään ja komentamaan ja se kuulostaa iha örkiltä, ku se hermostuu. Ja se tuppaa hermostuu ku me painitaan ja sen semmosta; sillo matte viheltää pelin poikki, ja Lasse joutuu jäähylle. Matte sanoo, ett se voi olla hauskankuulost ny ku sillä menee hermo, mutt ei sitte enää ku son isonspi, nii tarttee oppii jo piänest pitäen. Ku siittä tuloo varmaan tuplasti Lemmyn kokonen, nii ei oo kivaa liika matsoilu. Lemmy on kyll Lassen idoli, se seuraa Fläppiksen tekemisii tarkasti.

Lasse on kyllä aikas sulonenki välillä, ja tykkää ottaa päivätorkkui hussen kainalossa.

Ollaa käyty rallailees rannallaki pari kertaa, ja Lasse oppi jo toisel kertaa uimaan! Tietenski sei viälä tykkää siittä kauheesti, ku son piäni ja piänille tuloo kylmä nopsasti. Sitte se pääsöö matten syykkyyn nukkuun ja lämmitteleen.

Lasse tuli viime viikol mukaan mun kilitireeneihin, ja samalla sill oli pentureffit yhen Röllin kans. Rölli on kolme päivää nuarempi ku Lasse, eli niiko samanikäsii poitsui. Lasse ja Rölli pääsi nuuskuttelee kilitiesteitäki, ja Lasse tykkäs mennä putken läpi, ja se meniki kolme kertaa. Oli viälä niiko täyspitkä ja vähä kaarella oleva putki. Mun rohkee poika! ❤

Lasse tykkää huisisti kans leikkimisist ja tottisteluist, mitä se matten kans tekee. Sillä silmät loistaa ku moponlamput ku se huamaa, ett on tottisteluaika.

Tänää Lasse pääsi matten kans käymään kaupungis ja shoppailees, ja soli kuulemma ollut tosi reipas ja itsevarma. Ja höh, sitte ne tuli hakee Lemmyn reenikentälle, ja jätti hei mut kotii!! No oikeestaa oli iha ihkuu olla vähä isseksee. Mä yritän niiko itekki reenata ahkerasti ja kohottaa kuntoi, nii tekee hyvää levätä välill kunnolla. Noh, matte lupas, ett mennää joku päivä iha kahrestaa heittelee rispiitä. ❤

Advertisements
This entry was posted in Lasse, Lemmy, Lina 22.5.2016-21.5.2017 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tenten Rex “Lasse”

  1. Kristiina says:

    Ihanaa kun ehditte kirjoitella kuulumisia! Me niin fanittajan teidän koko laumaa ja teidän touhuiluita!
    terveisin: Kristiina, Mandy ja Matilda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s