Linan lapsoset, Tenten R-pentue

Nonniih! Mun lapsoset on ny neljä viikkoi vanhoi, nii ehkä tarttis vähä tänne blokiiki kirjottaa. Elikkä mä kävin reffeil ton Lukan (Borok´ko Falkonet Bien Faset) kans helmikuun lopulla. Iski niiko heti kipinää, ja me vähä tanssittiin ja pussailtii ja kyll te tiiätte mihinkä se sitte johti…

 

Täss kuvas mull on täynnä viis viikkoo rakkauren illast, ja vauvamasu alkaa jo niiko pikkasen näkyy.

 

Täss onki jo melkeest kuus viikkoo täynnä, mä humpsahdin isommaks ton viiren viikon jälkee aika nopeesti.

 

Kaks seuraavaa kuvii on suunnillee seittemän viikon paikkeilt, ja alko vatta jo ottaa vähä eteen enensmän.

 

Nois kahres seuraavas kuvas moon jo kahreksannella viikol ja non otettu vähä ennenku mä lährin Mari-tätin luo synnyttämään.

 

27.4.2016 synty mun ja Lukan pennut maailmaan; 6 poikaa ja 2 tyttöö. Kauheesti kaikki olis halunnu, ett tulis tyttöi paljo, mutt molin sanonu Lukalle, ett tarttee pistää sitte poikia tulees, ku pojat on ihkui. Pentuset oli noin puolen kilon kokosii syntyessään, eli aika mössiköitä. Ja synnytys suju nopsasti, ilman mitää ongelmii.

 

Husse ja matte kävi kattoos mua ja mun pentui ku noli kolme päivää vanhoi. Toi munapää tuossa keskel on Lasse, ja se jää sitte meille.

 

Kukas siältä kurkistelee.. Oisko Lasse.. Son kyll aika vikkelä jätkä, mattel ei tuu tylsäks elo tulevaisuures. Mari-täti sanoo, ett moon hyvä ja kärsivällinen äippä. Husse ja matte kävi kattoos meitä 21.5. ku mull oli synttärit, ja pentuset reilu 3 viikkoo vanhoi. Mä ilahruin vallan huisisti. ❤

 

Husse ja Lasse.

Advertisements
This entry was posted in Lasse, Lina 22.5.2015-21.5.2016, Lina 22.5.2016-21.5.2017 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s