Uimisii ja kilitii.

Heipsistä vaa kaikil!

Menny viikko oli aika ihku viikko. Oli touhuu ja juttui ja lepoi. Maanantaina me käytii aamupäiväl uimas ennensku mattel tuli asiakkait, ja saatii testata meiän uusii uimalelui. Mun mielest noli iha ihkui, mutt Lemmy tykkäs enensmän noist vanhoist palloist. Ja huonosti matte sai meistä kuvii otettuu ku tartti valvoo ja komentaa nii paljo. Ens kerran me mennää ilta-aikaan, nii husseki pääsöö mukaan auttamaan ja sitte se näkee kans kui taitava Lemmy on uimisis!
  

Tiistaina mei tehty paljoost mitää. Matte meni kilitiiki yksin, ja se ohjas Lemmyn Merja-mammaa. Ko mulla pukkaa pimppiksii, nii moon välil toosi väsyny. Viäl ei oo alkanu, mutt tulos ne on. Ja mä varmaa jourun olees joitai kertoi pois reeneist ku pimppikset alkaa, tai ainaski viimeistää sitte ku mä jään mammalomalle, nii matte ohjaa sitte sitä Merjaa, nii se saa kokemuksii cockerin ohjaamisest enensmän.

Keskiviikkona käytii sitte reenaas kilitii, ja Fläppiski oli mukana, ja moltii tosi ahkerii kumpiki.

Leon kanssa ollu hellii hetkii läpi koko viikon. Se tykkää kovasti ku se saa iha omia mut ittellensä. Hihhih! Torstaina ja perjantaina ei niin kovasti olla touhuttu, iltasin pientä leikkii ja tottist, ja paaaaaljon pusutteluit.

Lauantaina me käytii reenaas taas kilitii, ja matte tykkäs, että meil oli tosi antoisa reeni, ku sille tuli ahhaa-elämyksii ohjaamisest. Ku me mentii kotii, me saatii herkkuruokaa jossa on niiko huisist enerkioit, ett palautuu parensmin. Sitte me levättii hetken ja sitte Lemmylle tuliki vierait. Se pääs leikkimää sellasen Luca-cockerin kanssa, joka on 10kk vanha. Ensteks se Luca vaa haisteli pihaa eiks yhtää välittäny Lemmyst eikä Lemmy siittä, mutt sitte ne rupes rallaa ja riehuu, ja niill oli iha himputin huisin hauskaa! Kuvii ei valitettavasti niiko ees yritetty ottaa ku oli jo nii pimeetä. Mäki pääsin haistelees Lucaa, mutt vaiks sei pelänny mua, nii sei hirveesti tykännykkää, ko mun innokkuus on niiko aika intensiivist. Kerranki Lemmyllä meni vilmi poikki nii, ettei se jaksanu ennää möyhkätä loppuillast. Hih!

Sunnuntaina me mentii heittelees rispiitä koko porukka jäälle, ja juastii ku pualijauhoset! Meill oli kaks rispiitä mukana ja onnistuttii hukata se toinen. Hauskaa oli, ja saatii taas voimaruakaa ku tultii kotio! Matte meinaa hommata luistimet, nii pärjää meille sitte vauhris ja saa samal ittekki kunnol liikuntaa!


Hyvvee alkanutta viikkoo vaa kaikil! Hiiohoi ja hellät tunteet! ❤

Advertisements
This entry was posted in Lemmy, Leo, Lina 22.5.2015-21.5.2016 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s