Ryhristäytymisiin!!!

Heipparallaa, ja hyvii vuosii 2016 kaikille! Me tehtii sellasii uuren vuojen lupauksii ihtellemme, että nyt ryhristäyrytään tän plokin kans vasteres.

Meill on asiat ihkusti mallillaan ny, vaiks tos yhes välis oli suuresti suruu syrämmis. Meill on tosi hyvä lauma mun miälest. Matte sanoo, ett nii tiätysti, ku kaikki kuulensma rakastaa mua ku hullu puuroo ja niiko jotai palvomisii kans. Mutt joo, ei se sellane haittaa mua yhtää. Mull on ny kaks pikkuveljee; Leo eli kissapoika Komarov/kuningas Leo ja sitte toi vauva, Lemmy, jota mä sanon Fläppikseks. Ett aatelkaas, ny moon vanhin kaikist vaiks alotin porukan vauvana.

Lemmy on nytte pualvuatta vanha, ja son iha tajuttoman pätevä jäljestää ja on päässy tosi hyvi jyvälle kilitistä. Fläppiksen kanssa reenataan enensmän vähäku vauvakilitii, eli yksittäisii esteit tai jotai 2-4 esteitten kompinaatioita, ja sei saa hyppii viälä olleskaa, nii rimat on aina maassa. Ny kuluneen kuukauren aikana son tehny muutaman kerran pirempää rataa, ny viimeks oli pisin rata eli 14 estettä. Son jo aika pitkä noi piänelle, nii nytte tehään sitte monta reenii taas lyhyenspii pätkii sen kans. Mää voin laittaa sen joku kerta juutuuppiin, nii voitte käyrä kattoos ku son ahkera toi rääpäle.

Mollaa alettu käymää Lemmyn kans uimahallis molskimassa, ett pysyy lihatset parensmin auki. Mulla menee roppa nii helposti jumiin kilitis ja kaikes toiminnas. Mull on aikas suarat takakulmaukset, nii se sitte tua rasitusta lannealueelle ja selkään, eikä pelkkä hieronta jaksa pitää mua auki. Nytte ku moon uinu kerra viikos tai kahres, nii moon pysyny hyvis kunnois! Fläppiski on ny ollu paril viime kerral mukana, ja se honas sen homman tosi nopeesti vaiks ei oo ikinä uinu muutaku Merja-mamman masus. Tos kuvas alla moon onnen tunnelmis ku mollaa tultu just kotii uimast ja onnistuin viälä pöllii Leon Rätzin.

Tänää me käytii koko porukka jäällä rallaamassa, ja hussell ja mattell oli ainaski sata kiloo nakkii mukana! Sen takii, ettei Lemmy lähe hajujen peräs vaiks Ruattiin asti. Me harjoteltiiki luaksetuloi, erityisest Lemmy, ko mä en oo nii tyhmä, ett lähen läksii.

Leo pääs tänää pitkäst aikaa taas omaa ulkoaitaukseensa, ku oli vähä lämpimänspää. Leoki tykkää lumesta! Eiks oo komee poika?! Son iha kingi!

Me ollaa jouruttu Lemmyn kans siivouskoulutuksiin! Matte on alkanu komentaa meitä keräämää omat lelut pois lattialt päivän päätteeks, mutt tänää Leo omi meirän lelukorin, nii ei tullu hommast mitää. Tietenski me saajaa herkkui aina ku on yks lelu laitettu koriin takas, ja matte kattoo vielä, ettei pöllitä niitä uurestaan. Lemmy ei viälä oikee osaa, mutt moon aika hyvä jo siivouksis. Kyll Lemmyki oppii, ku son isonspi ja huamaa, ettei vierest kattomalla tuu herkkui.
  

Hyvää öit kaikil, palataa pian taas asiaan. Hiiohoi ja hellät tunteet! ❤

Advertisements
This entry was posted in Lemmy, Leo, Lina 22.5.2015-21.5.2016 and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s