Leo tuli taloon!

Heippa!

Ko nyt on alkuvuojest ollu surua ja murhetta, ja moon jääny ainooks koiraks meirän perhees, ni nyt on jotain iloistaki juttuu. Meille muutti toissailtana kissapoika Leo. Mä en oo ikinä nähny kissaa noin niiku läheltä, ja molinki ekana iltana isois jännityksissä. Matte piti mua remmissä, ja me nukuttii matten kans eka yö koirahuonees ja Leo nukku hussen kans makkarissa. Leosta tuloo varpisti iha hussenpoika. Leo pelkäs mua vähä ekana iltana, ja sähisi mulle.

Eilen mun ei tarttenu enää olla remmissä, ja Leoki oli vähemmän pelästyksis mua kohtaan. Matte otti mua kyllä välillä jäähylle, ku nous kierrokset. Leo kyllä nukku eilen suurimman osaa päivää, ku son aika rankkaa muuttaa uuteen kotiin. Se kävi eilen tutustumassa pari kertaa valjaissa pihaan ja osaa pissata ja kakkia oikeisiin paikkoihin, sisällä niiko. Ja matte käski sanoo, ett Leo antaa ihkusti pukee valjaat päälle. Eilen me jo haisteltiin toistemme nenui, ja matte yritti ottaa kuvii siittä, muttei ehtiny. Mä kävin varastelees Leon ruokii, nii matte ryökäle otti ja siirsi ne nii ylös, etten voi käyrä maistelees huomaamatta.

Tänää Leo on ollu paljo rohkeenspi, eikä oo paljoo välittäny vaiks moon ollu sen pyllys kiinni haistelemassa koko ajan. Matte on hätistelly mua pois ku moon seurannu Leoo suihkuhuoneeseen ja saunaan. Se sano, ett jotkut tilat tarttee olla sellasii, miss Leo voi olla rauhassa. Toivottavasti Leosta tulee munki kaveri, eikä vaa hussen. Matte sano, ett tarttee olla kärsivällinen ja vähä varovainen uuden kaverin kans. Ko vaiks mä en tee mitää  pahaa, nii voi tulla vahinkoi, ku mä painan ainaski miljoona kertaa enensmän ku Leo. Noh, kuulensma hiljaa hyvä tulee!

Advertisements
This entry was posted in Leo, Lina 22.5.2015-21.5.2016. Bookmark the permalink.

2 Responses to Leo tuli taloon!

  1. Kristiina Jaakkola says:

    Ihanaa!! Mä olen ollut ihan into piukassa kun olen odottanut sun ja Leon kuulumisia! Teille tulee kivaa kun tutustutte kunnolla toisiinne! Ihanaa yhteistä aikaa koko teidän laumalle!!

  2. Kristiina Jaakkola says:

    P.S. On se Leo söpö mut niin olet sinäkin!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s